Wednesday, 18 May 2011

Satu sesi boleh dapat 8-10oz , alhamdulillah.

Kunci kejayaan adalah usaha tanpa mengenal erti jemu. Usaha yang disertakan dengan doa dan tawakal pastinya mendapat lebih keberkatan. Pencipta takkan menghampakan bagi mereka yang benar2 berusaha ke arah kebaikan.

"As Salam.. Kak Arnie.. sy happy sgt... skrg ni 1 session dah dapat 8-10oz easily je.. kalau pagi2 lagi best.. 1 breast je dah 8oz... pastu skrg ni susu suka meleleh.. sampai basah2 baju... cuma saya ni tak sistematik... pam xde timetable.. skrg ni sy xkeje lagi.. hubby suruh tunggu baby besar sikit.. jadi bole pam bila baby tido je.. xpe kan mcm tu atau susu akan kurang? pastu mmg nampak susu tu mcm pekat sikit bila compare dgn stok sebelum ni... plannye kan next month nak ambil yg ESP dan ostematrik.. tp dgn apa yg sy consume skrg ni pun alhamdulillah dah hasilnya.."
Terima kasih kerana sudi berkongsi yer Juliyana! Namun, bila dah mula bekerja nanti, perlu kosongkan payudara secara sistematik, ya? Sekurang-kurangnya 3 jam sekali, yakni 3 kali di ofis. Memahami konsep "Supply vs Demand" akan membantu ke arah kejayaan penyusuan susu ibu selama 2 tahun. Insya Allah. :)

 credit

Vitamin membantu ibu mengekalkan kesihatan di tahap optimum. Bila ibu sihat semuanya mudah :)
Jom klik sini untuk baca TESTIMONI mereka yang amalkan vitamin dalam penyusuan malah mendapatkan kesihatan yang optimum.


Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery.
Sms kan kepada saya 017-2549388.

 Borang Penyertaaan Peraduan Ibu Gembira Keluarga Bahagia!

No comments :