Sunday, 8 May 2011

Happy Birthday Hubby and Happy 5Month My Baby

Harini genap En Huby 26 tahun and baby kesayangan mama ayah pulak genap 5bulan. Kami sekeluarga pegi ke Midvalley untuk celebrate sambil2 tu tengok Ekspo Moms and Baby kat sane. Belanje huby mamam kat Kenny Rogers. Makanan untuk orang diet tu...hihi.....Ape pun harapnye huby gembira walaupun takde hadiah yang special tapi dapat luangkan masa sekeluarga amatlah besar maknanye. Anak kesayangan mama pulak harini glemer coz ade pelayan kenny Rogers tu mintak dukung baby. Takut jugak if die bawak lari ke..huhu...sape tak sayang anak woo.....cite pasal ekspo tak taulah best ke tak rase biasa je dan barang yang dicari tak jumpa cuma memang banyak la gerai pameran jual barang baby dan mak2 orang...saya beli storage bottle and beberapa barang baby yang lain.
Apapun nak wish happy besday to my dear huby.......Love u so much!!


Huby and Qaireen sambut besday same2


Family ceria

My Lil Princess

No comments :