Monday, 4 April 2011

Percubaan Pertama

Salam semua...


Alhamdulillah...Berkat kesabaran dan kepayahan nak buat blog ni akhirnya terhasil juga walaupun memang serba kekurangan lagi..maklumlah saya budak baru belajar.huhu....Tujuan blog ini dihasilkan adalah untuk mengisi masa saya walaupun masa tu amat2lah terhad coz masa mengarang ni pn my baby duk kt riba ni dari td tak nak berenggang..huhu..so, kadang2 tergendala gak nk buat dan menulis dlm blog ni..Apapun sambil mengarang sambil dengarkan dia lagu Maher Zain..barulah senyap...


So,kwn2, sedaramara dan pada semua....selamat datang ke blog saya baru nk launching ni....to hubby tq so much cz support me..n harap2 leh bg idea jugak..pasni kna la tanamkan semangat rajin2 mengupdate dan bukak lappy ni...


ok semua...jmpa lg di lain entry dengan pelbagai catatan dan informasi dr saya..... 




Salam Perkenalan,


Siti Nusrat Raihan Haji Idris

No comments :