Sunday, 24 April 2011

Peralatan Penyusuan Saya


Pam Spectra3
 


Pro Mom Bag
 

 Cooler Bag


Storage Bottle
 

 
Ice Pack



Dah tengok gambar2 kat atas, hah tula peralatan saya bawak kat ofis tiap hari (saya keje shif tak keje tiap ahri pun) dalam 1 beg Pro Mom tau..Memang stylo yek dan amat efisyen bile beli 1set ni...harga RM620 je....Tapi storage bottle saya bawak 5botol je...Anda bagaimana???


No comments:

PROMO SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2021- DEFENCE SET SHAKLEE

 Assalamualaikum dan salam bahagia.  Alhamdulillah dah masuk bulan September dan ada special promo Shaklee bulan ni kakRehan nak share kepad...