Friday, 22 April 2011

Ekspo Keluarga Terbesar

Salam semua..hah kali ni ade berita gembira untuk semua bakal2 ibu n mommies sekalian. Bab shopping2 n i mesti seronok kan..hehe..(itu pun kalau ongkosnye ade)..Saya dah baca Majalah Mami & Baby kat situ ade info pasal Ekspo Keluarga Terbesar Mom& Baby. Meh kite tengok bile dan kat mane. Mesti pegi ni...


Tarikh: 6 , 7 dan 8 Mei 2011 (Jumaat, Sabtu dan Ahad)
Tempat : Pusat Pameran Mid Valley (Dewan 1,2 & 3)
Masa: 11.00 pagi-9.00mlm

Ada ape yek kat ekspo ni???
  • 260 gerai pameran
  • 300 jenama terkemuka barang kehamilan dan penjagaan bayi
  • 6000 goody bar bernilai RM600,000 barangan percuma
  • Hadiah Cabutan Bertuah bernilai RM 100,000 utk dimenangi 3 hari berturut2
  • Hadiah&Wang tunai bagi para ibu dan bayi menerusi eprmainan dan peluang menghias kulit majalah
  • Aktiviti pentas tanpa henti dan permainan menarik utk dimenangi
  • 16 sesi forum oleh pakar penyusuan ibu, pakar berpantang, pakar penjagaan pra natal dan sebagainya.
So, ape tunggu lagi??set kan reminder kat hp or kalendar tu coz takut terlepas pulak ekspo ni..Saya nak pegi wit huby n baby nantilah. Leh sambut birthday huby gak 7hb Mei nanti...;)

No comments :