Sunday, 24 April 2011

Buku Panduan Penyusuan Susu Ibu Malaysia






Nak tau tak buku apa kat atas ni?jeng..jeng..jeng......memang tak surprise pun coz da nyata tulis Buku Panduan Penyusuan kan. Hah ni nak cite la pasal buku ni saya beli untuk panduan sebelum masuk keje. Best buku ni  banyak info2 yang menarik dan berguna sebagai panduan. So kawan2 yang tercari2 buku ape yang sesuai pasal panduan susu ibu, ni lah buku yang saya duk baca dan telaah untuk memahaminya. Better beli sebelum bersalin ye. Tapi yang dah bersalin belum terlambat lagi kalau nak belajar dan nak tau. Kan sharing is caring. Jom dapatkan sekarang buku ni RM10 je saya beli kat Butik Lunatot gak..;)..Rasenye kat Kedai buku or butik baby pun ade jual kot..nak order online leh gak...meh saya bagi link lunatots yek..Klik je ni

No comments :