Friday, 18 May 2018

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan Rakyat Malaysia

Siapa Yang Memerlukan Multivitamin

- Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
- Individu yang tidak lengkap diet hariannya
- Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
- Remaja yang sedang membesar
- Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
- Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
- Individu yang menopous
- Wanita yang baru bersalin

Apa Kata Doktor Zubaidi tentang pengambilan Multivitamin?

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan

Apa perbezaan multi-vitamin VITA-LEA Shaklee?

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan
Vitalea Shaklee


♕ Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
♕ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan
♕ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA
♕ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang
♕ Diselaputi dengan spirulina
♕ Dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi yang kompleks
♕ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
♕ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
♕ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000

Vitalea Multivitamin Terbaik Pilihan
Manfaat Vitalea


Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


Tuesday, 1 May 2018

Amalkan Polifenol Untuk Kesan Awet Muda

KakRehan jarang cite pasal vivix ni. Dalam banyak item shaklee kami gelar dia premium item. Sebab kandungannya dari tumbahan yang bukan calang-calang. Rasanya ala-ala ribena masam kelat.



Tapi itulah keunikan rasanya. Bila bancuh air sejuk fuhh sejuk tekak rasa. Bancuh air kosong atau jus buah pun boleh. Bila dah minum fefeeling terus rasa awet muda. Hihi. Plus Vivix pun bagus bagi tenaga.

Apa pulak ni POLIFENOL @ POLYPHENOLS ? Ok nilah sebatian tumbuhan yang mempunyai khasiat antioksida tertinggi terhadap kesan penuaan sel. 
Salah satu polifenol yang kuat adalah RESVERATROL terbukti dapat melambatkan proses penuaan di peringkat sel.


Kandungan dalam Vivix kaya polifenol


Siapa yang nak awet muda bergetah Vivix pilihan tepat. Cantik dalaman luaran gituuu. Siapa yang sejenis yang tak suka telan pil banyak vivix pilihan terbaikPengambilan sehari just 1 SUDU VIVIX je bersamaan 15 polyphenols. Fungsi ni polyphenols adalah anti radang. 


Testimoni awet muda dengan Vivix 
-Kak Wan 45 tahun



Vivix pilihan tepat untuk kalian yang tak suka telan pil. Just telan bancuh air kosong sejuk-sejuk atau jus pun memadai. Jom awet muda dengan Vivix.

Lebih info Vivix klik SINI


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan untuk harga lebih jimat harga ahli atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



Thursday, 26 April 2018

Projek Income Gemuk Desire Family

Amboi kemain team KakRehan macam tiap malam je ada kelas. Kalau tengok kakRehan nya team memang tengah giat buat kelas coaching. Kami dan mentor yang lain tengah kukuhkan team perang.

Biar padu dengan ilmu produk dan bisnes. Bisnes kena ada ilmu wehh. Baru lah bis kekal lama dan mudah nak consult orang. Gituu. 

Yes tengah bulan April ni dah mula kelas coaching kami mentor-mentor bisnes Shaklee. Ni antara kelas kami yang dah mula dan special kat channel telegram kami.


Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Master Raihan aka KakRehan

Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Master Raihan aka KakRehan

Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Fieza Shukor

Berminat Jadi Ahli Shaklee
                           Sharing Kak Nor



Berminat Jadi Ahli Shaklee
                     Sharing Rozan Mian


Berminat Jadi Ahli Shaklee
Sharing Nadia


KakRehan alu-alukan yang tengah survey nak cari part time bisnes. Join Desire Family kami curah ilmu kasih sayang dan team yang suportive. Ajomm💪

Klik sini untuk info Ahli Shaklee

Wednesday, 18 April 2018

Trip Umrah Istanbul Shaklee 2018 Seronoknya!

Tahniah untuk leader Shaklee yang join Umrah Istanbul. Trip Shaklee memang best sesangat. Antara reward free trip adalah umrah. Pilihan lain boleh pilih trip asia atau luar negara.

Trip Umrah Istanbul Shaklee 2018
Tahniah leader Shaklee!

Trip Umrah Istanbul Shaklee 2018
Wajah gembira sakan jalan di bumi Istanbul


Rindu sangat nak jejak kaki ke Istanbul lagi. Dulu pergi musim sejuk dengan trip Umrah Shaklee tahun 2014. Kami bagi 5 star flight ,hotel,makanan dan tempat ziarah tak mengecewakan.

Now leader Shaklee menuju ke Madinah dan seteruskan fokus ibadah Umrah. Syahdu je bila ingat balik. Kalau tengok kat tv bergenang air mata rindu. Moga Allah jemput kami dan kalian ke Tanah suci. Amin Ya Mujib.

Now fight untuk trip tahun depan lak. Kalini nk ajak team DESIRE sesama💪💪



Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Saturday, 14 April 2018

Kelas Shaklee Euphoria April 2018

Alhamdulillah malam tadi kami berpeluang attend kelas Shaklee anjuran mentor kakRehan, Master Norita dan suaminya. Topik best Tips bis online dan offline.

Dan paling best sharing Bis Shaklee boleh diwarisi anak-anak.Bis Shaklee ni bis kami suami isteri dan anak-anak. Sebab tu kalau pergi kelas kami akan bawa mereka bersama.

Mentor bisnes Master Norita

Master Naquib sharing

            Bersama cucu Shaklee KakRehan


             Bersama mentor bisnes
     KakRehan 20 tahun dalam bis Shaklee

Doakan pengorbanan mereka membawa hasil kejayaan untuk kami wahai anak.
Pernah lalui susah senang turun naik dalam bisnes. Masih fight untuk money freedom dan gapai impian. Doakan kami ye 💪

Info Ahli Shaklee




Friday, 13 April 2018

Pengedar Sah Shaklee Seri Manjung

Checklist Badan Perlukan Vitamin

97% Rakyat Malaysia tidak mengambil makanan seimbang. Masalah ini bermula seawal waktu sarapan lagi.

Jom checklist apa yang kalian amalkan

1. Adakah anda minum 3 gelas susu rendah lemak Setiap Hari?

2. Adakah anda makan serat (fiber) setiap hari?

3. Adakah anda makan ikan sekurang-kurangnya 2 kali dlm seminggu?

4. Adakah anda makan 4 hidangan sayur hijau/kuning/merah setiap hari?

5. Adakah anda makan 2 hidangan buah-buahan setiap hari?

6. Adakah anda mengawal pengambilan makanan manis dan berLemak?

7. Adakah anda mengekalkan berat badan yang ideal tanpa berdiet?

Jika jawapan TIDAK pada mana-mana soalan di atas, anda berpotensi untuk mengalami kekurangan vitamin.


Nak konsultansi cadangan vitamin Shaklee yang sesuai.

Boleh hubungi Puan Nor cover area Shaklee Manjung dan postage seluruh Malaysia.

Puan Nor
018-9760754

Monday, 9 April 2018

Keperluan Suplemen Setiap Orang Berbeza

Assalamualaikum dan salam ceria. 

Ada berbagai hujah dan pendapat yang mengatakan supplemen ni tak penting pun. Apapun kena tahu keperluan masing-masing. 

Raikan perbezaan pendapat. Kalau jenis amalkan pemakanan sihat dan berkhasiat mereka tak perlu pun amalkan suplemen. Tapi betul cukup ke nutrisi dari pemakanan kita sehari?

Menurut Doktor Zubaidi di fanpagenya, setiap lapisan masyarakat mungkin memerlukan suplemen yang berbeza.

1. Suplemen untuk lelaki dan wanita. Terutamanya dalam hubungan suami dan isteri dan dalam proses mendapatkan zuriat.

2. Suplemen untuk atlet bagi meningkatkan pencapaian sukan. Jadi pilih suplemen yang organik, bukan "suplemen" yang dicampur dengan dadah atau bahan terlarang.

3. Suplemen untuk meningkatkan daya tahan terutama bagi mereka yang kerap demam dan selsema, ada masalah kulit yang kronik, atau penyakit kronik yang telah menerima rawatan tetapi masih tidak terkawal. Pilih suplemen yang sesuai dan dos yang optima.

 4. Suplemen bagi kanak-kanak terutama yang obes akibat kegemaran mereka mengambil banyak makanan dan minuman bergula, banyak makan makanan berproses dan tidak suka makan sayur. Sebab itu banyak vitamin dan bahan tambahan yang ditambah pada susu tepung yang dijual dan diiklankan di TV.

5. Suplemen bagi wanita yang hamil dan menyusukan anak. Mereka kerap dibekalkan dengan asid folik, zat besi dan omega 3 untuk keperluan ibu dan anak.

6. Suplemen untuk meningkatkan tenaga dan berasa lebih positif dalam hidup. 

Semua suplemen ini akan lebih berkesan dengan mengamalkan pemakanan yang betul dan menjalankan aktiviti fizikal yang secukupnya.

#HealthDrZubaidi

KakRehan sendiri amalkan suplemen since kecik lagi sebenarnya. Dulu mak abah bagi untuk keperluan nutrisi sebab belajar kan.
Then lepas bersalin Qaireen konsisten amalkan since 2011 lagi sampai sekarang.

Nanti KakRehan kongsikan lagi sharing daripada yang pakar. Takdelah korang rasa was-was nak amalkan suplemen lepas nikan. Ok jumpa lagi.




Wednesday, 4 April 2018

Senarai Nama Pengedar Shaklee Aktif Seluruh Malaysia

Dalam bisnes gerak dengan team lagi mudah dari buat sorang-sorang. Harini KakRehan nak kenalkan DESIRE FAMILY. Sebenarnya ramai tapi ni antara yang aktif bisnes.

1. Fb : Ibu Chempaka
Cod Petaling jaya & Shah Alam
http://Www.wasap.my/60122759121/SyNakOrdershaklee

2. Fb : Nurzuharmawati Baharun
Cod Pulau indah , Bukit Tinggi, Port Klang

3. Fb : Nor Fazlina Mokhtar
Cod Seremban & Seremban 2

4. Fb : Fifiadriana Ina
Cod Pasir gudang
Kota masai
Tmn cahaya masai
Kg. Pasir putih
Masai
Rengit
Benut
Senggarang

5. Fb : Norhafizah AbdulShukor
Cod UIA, Gombak, Selayang, Batu Caves, KL

6. Fb : Hidayati Ismail
Cod Johor bahru, larkin, bandar baru uda, kg melayu majidee, pasir gudang

7. Fb : Nurul Nadia
Cod Sepang , nilai , klia , bandar enstek, jijan ,kota seriemas.
0193396486
www.wasap.my/60193396486

8. Fb : Rozan Mian
Cod Masjid Tanah, Lubuk Cina, Kuala Linggi, Tanjung Bidara, Sungai Udang, Alor Gajah
017-7800781

9. Fb : Nur Shahidah
COD: Pantai remis,perak
no. tel: 0162305953

10. Fb : Noor Hidayah
 *Cod sekitar KL*
•Berdekatan Mid valey,
•berdekatan Kg Bharu,
•Berdekatan tasek permaisuri, cheras.
*Cod Penang*
•kepala batas
•sungai dua
*Cod area Kulim kedah*

 0176824855

11.  Fb :Puan Nor (Norhayatie )
Page Nor Syifa D'Beauty
Cod manjung

12. Fb : Misriah Yahaya
Page : secret wellness: tips & beauty
Cod : Tampin, Rembau, Alor Gajah

13.  Fb : Normala Jaip
IG : @normalajaip
Cod : Kg. Jawa, bandar klang, port klang, Andalas, Shah Alam.
No. Tel : 019-6949739

14. Fb: Juniah Ali
     IG: June Ali
     COD: kota kinabalu.,kota belud.,kota marudu
0198951736

15. Fb :  Lela Azmi
Cod area penang island
Www.wasap.my/0125194419

Korang boleh juga dapatkan produk shaklee daripada mereka yang super hot gojes. Servis tip top mantoppp.

Sunday, 1 April 2018

7 tahun Bersama Bisnes Shaklee

Pejam celik pejam celik. Ya Allah kejap je masa. Rasa macam baru je tau. Dah 7 tahun kakRehan terjebak dunia bisnes shaklee dan pengguna tegar since 2011. Masa tu amik Set Menyusu Shaklee. Best memang jatuh cinta terus bila amalkan.

KakRehan nampak bis ni boleh pergi jauh. Yelah sambil makan pun kita boleh sharing bisnes. Dapat bonus sekali. Itupun kena cukup point baru layak dapat bonus tau. Tak fikir panjang. Sebulan lepas consume dah rasa kesan terus sign up ahli Shaklee. KakRehan terus bagitau kat mentor bisnes Master Norita Idris

KakRehan dan mentor
bisnes Kak Norita


Rezki juga jumpa Kak Norita rupanya dia pun orang lama dan orang kuat bisnes Shaklee. Now hampir 20 tahun dia bersama Shaklee. Tengok muka pun fuhh penuh vitamin tu. No make up. Tapi peloles sungguhlah. Seorang yang humble walaupun antara orang terhebat dalam Shaklee.

Asal jumpa dia asyik kena sumpahlah.haha. Yang baik-baiklah. Saje nak ulit kenangan lama. Kunci utama KakRehan pegang sabar, konsisten dan fokus. Yes ada time pasang surut. Turun naik itu adat. Buat sampai jadi.

Ada yang tengah cari part time bisnes? Shaklee bisnes paling mudah risiko pun kurang. Dengan yuran ahli RM79.50 semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak. Takde modal stok takpe. Shaklee sediakan website online untuk buat belian terus penghantaran ke customer.


KakRehan,
Trusted Dealer Shaklee since 2011



Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419



PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA



Thursday, 22 March 2018

Rezki Tiap Anak Berbeza. Jom Usaha Tambah Side Income

Rezki tiap anak tu berbeza. Masa qaireen rezki bertemu bis Shaklee. Then Allah aturkan macam-macam reward malah dapat free trip Umrah Shaklee. Bila dah lama dalam bisnes. 

Tipulah kalau kata takde dugaan. Jatuh bangun  dalam bisnes. Yes KakRehan masih berjuang. Tiap aturan Allah pasti berhikmah.Yakin dengan usaha, doa dan tindakan. 

Jom tambah side income bersama Shaklee
My Shaklee Family

Jom tambah side income bersama Shaklee
Alhamdulillah masih setia
bisnes since 2011


Allah janjikan rezki tak terduga. Bila down tu tengok muka anak-anak dan big why. Terus tak jadi nak down. Siapa macam ni juga?😁

Dan KakRehan nak ajak suri rumah mahupun yang masih bekerja untuk bersama team DESIRE FAMILY. Jana income dengan berkongsi manfaat produk Shaklee. 

KakRehan as a leader in shaa Allah akan guide awak hingga berjaya dapat bonus Shaklee dan reward Shaklee yang lain. In Shaa Allah.


Berminat untuk sertai team Shaklee KakRehan atau nak dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Kakrehan. Details kat bawah tau.



HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA