Thursday, 18 May 2017

Resepi Smoothies Esp Paling Sedap Abad Ini

Assalamualaikum dan salam ceria semua. 

Harini KakRehan nak sharelah resepi smoothies paling sedap abad ini hingga bergetar tulang rusuk. Ewah! Sedap yakmat tau kena cuba tau korang. Smoothies ni hasil tangan kasih sayang encik suami KakRehan yang amatlah rajin. Dan lagi rajin dan mudah sebab kami gunakan Personal Blender ekslusif item Shaklee brand Ferrano.

Ok tak nak buang masa KakRehan nak share gambar dan ada sekali resepi smoothies yang tersangatlah mudah. Jom korang lepas ni boleh lah buat. Terbaik korang mix Esp Shaklee tinggi protein dan beri kenyang lama tau. Sesuai sangat consume bulan puasa sebagai sahur or lepas berbuka.


Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah Naga Dan Epal



Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah pisang dan betik



Smoothies Esp Shaklee Sedap Abad Ini
Buah pisang dan epal


Nantikan resepi smoothies lain pula tau. Ala asyik minum plain je lepas tu ngadu kata tak sedap lah tak boleh telan. Cuba pelbagaikan menu resepi. Taklah rugi beli Esp yang sangat hot asyik habis stok aje 1 Malaysia tau.


Jom dapatkan Esp untuk cuba resepi smoothies sedap yakmat ni.




Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388

ENCIK HAFIEZ 017-2549358


Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


Monday, 8 May 2017

Minuman Pilihan Ketika Bersahur dan Berbuka Di Bulan Puasa

Oh my! Tak sabar rasa nak datangnya Ramadhan. Dan bagi ibu menyusu macam KakRehan suatu kerisauan di hati jika susu merudum. Dan biasanya mommy bekerja lagi double risau takut susu pam sikit. Khen??

Ni atas pengalaman KakRehan masa keje dulu make sure sebelum bulan puasa tu buatlah stok sebanyak mungkin. Masa sahur tu makan secukupnya. Al maklum ibu menyusu mudah lah penat. Teruskan pam je macam biasa.

So that macam KakRehan topap pula dengan minuman bertenaga ni ha. Kalau rajin mix 3 ni terus. Dan biasa mix Esp dan Performance Drink pun sodap. Sesuailah kalau jenis tak suka nak masak dan tak selera makan berat awal pagi. Bolehlah amalkan ni shake shake je uols.


Ada mak mak yang standby Performance Drink dan Mealshake untuk ajar anak belajar berpuasa. Tapi serius ramai mak-mak puas hati. Tahun ni dah risik tanya nak dapatkan sebelum puasa. 


Minuman Pilihan Ketika Bersahur dan Berbuka Di Bulan Puasa




SET BERPUASA SHAKLEE


Meal Shakes


Minuman Pilihan Ketika Bersahur dan Berbuka Di Bulan Puasa

Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

Performance Drink


Minuman Pilihan Ketika Bersahur dan Berbuka Di Bulan Puasa

Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

Energizing Soy Protein (ESP)

                                Minuman Pilihan Ketika Bersahur dan Berbuka Di Bulan Puasa

Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.
Set berpuasa ni sesuai sangat korang yang cepat. Nak mudah tak perlu kelentang kelentung masak awal pagi. Just mix 3 ni dan shake shake aje.
Siap! Lengkap nutrisi dalam badan. Sesuai sangatlah yang tak suka telan pil vitamin banyak-banyak.


Cuma Esp jelah masih habis stok lagi. Gara-gara mak nak ganti puasa ni kot. Korang pulun beli stok banyak-banyak eh.hihi... In shaa Allah Esp bakal ada minggu ke3 bulan Mei ni. So sebelum stok coming soon tu korang cepat-cepat wat Pre order dengan KakRehan with fullpayment. So KakRehan bolehlah beli order laju-laju bila stok ada nanti.hehe..


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?



HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388

ENCIK HAFIEZ 017-2549358


Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Friday, 5 May 2017

Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah

KakRehan nak share ni untuk yang baby berhingus. Kesiannya alahai. Temasuklah baby Mikhail lebih 2 hari dah kena batuk dan selsema. Allah sedihnya hidung tersumbat susah nak bernafas. Nangis dia. Kita yang dewasa kena pun dah rasa seksa susah nak bernafas.


Google tengoklah petua-petua baby batuk dan selsema ni. Ada petua tu sedut hingus guna mulut. Nak taknak ayah dia pun sedut juga.hehe.. Ada petua wapkan muka baby dengan air panas dan bawang putih dalam bekas . Dah cuba juga. 

Kemudian en suami google ada yang share tentang Nasal Aspirator penyedut hingus baby ni. Kita ni ketinggalan lah. Dulu masa zaman qaireen 7 tahun lepas macam takde je..hihi..Terus suami p Aeon beli ni. Harga dalam RM20 katanya. Balik tu terus sedut hidung anak dengan mudahnya hingus keluar. Sian Mikhail nangis dia.

Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah
Penyedut hingus Jenama Ken Health
                                            

Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah
Bahagian yang nak kena sedut guna mulut

Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah
Bahagian corong hasil sedutan hingus


Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah
Baby Mikhail kena sedut hingus

Cara Sedut Hingus Bayi Paling Mudah
Hasil sedutan hingus. Puas Hati! hehe..



Mudah juga guna penyedut hingus ni tau. Hasilnya lumayan.hehe. Walaupun baby pun pandai dia menepis-menepis dan menangis. Tapi demi mu nak. Tak sanggup tengok hidung dia tersumbat susah nak bernafas. Kalau masa Qaireen dulu memang tak tau buat apa sangat. Yelah anak pertama kurang pengalaman.

Ok selain tu ibu yang menyusu anak kena amalkan makanan berkhasiat untuk imun badan. So baby menyusu dapat khasiat daripada susu ibu. Macam KakRehan juga amalkan supplement yang kuatkan imun juga Nutriferon,Omega dan Vitamin c. Alhamdulillah berkurang sikitlah batuk dan selesema tu. Cuma degillah betullah kahak tu nak keluar.

Doakan baby Mikhail cepat sembuh ye. Kesian tengok dia terbatuk-batuk sampai keluar air mata. Nanti KakRehan share petua-petua yang boleh amalkan untuk baby selsema dan batuk ni.

Wednesday, 3 May 2017

Kami Ke National Conference Shaklee 2017

Sabtu lepas 29hb April kami ke National Conference Shaklee (NC) bagi tahun 2016/2017. Majlis tahunan ni meraikan mereka yang capai target ikut kelayakan Shaklee. Tahun ni takde rezki untuk terima award sebab syarat kelayakan Shaklee dah upgrade dah perketatkan lagi. Tapi KakRehan syukur sangat masih lagi setia untuk menjadi pengguna dan pengedar tegar Shaklee. 

Alhamdulillah dengan title rank Master Coordinator Shaklee beri 2 tiket percuma untuk National Conference ni.Kalini majlis ni di Hotel Sunway Spa&Resort Subang Jaya. Mula pukul 2.30 petang. Sebelum ke majlis ni kami singgah ke HQ baru Shaklee dulu untuk buat belian barang Shaklee. Kemudian baru gerak ke Majlis NC. Daftar nama dan dapat goodies percuma Shaklee bernilai RM30 sepatutnya jika beli tiket. Paling best dapat gift sebuah mug merah Vivix comel.

Jom layan gambar sekitar Majlis NC sempat snap gambar.


Selfie kita di Hq baru

Hasil shopping

KakRehan berkenan kat Set Nutriwhite tu

Top 10 Produk Shaklee

Booth di Majlis NC

2 Set goodies dapat lah barang ni

Cik qaireen pun nak selfie dengan mug comel

Bangga ada gambar 5 orang superupline kami

Sekitar luar dewan

Gambar Master-master baru

Bersama orang kuat Cik Qaireen

Kita pun nak selfie juga


Paling best Majlis NC berkumpulnya aura-aura positif mereka yang dah berjaya dan bersemangat untuk sama-sama berjaya. In shaa Allah KakRehan always semangat untuk bantu juga team berjaya dalam bisnes Shaklee in shaa Allah. Jom join tim KakRehan DESIRE FAMILY. In shaa Allah kak guide awak untuk bersama berjaya dalam Shaklee.




Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?



HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Tuesday, 2 May 2017

Nutriferon Shaklee Bantu Tingkatkan Sistem Imun Badan

Assalamualaikum dan Salam Ceria

KakRehan nak kongsikan apa itu Nutriferon? Menjadi item wajib kat rumah ni sebagai pengganti ubat dan panadol jika jatuh sakit seperti demam, selsema, batuk dan yang berkaitan imun badan. Nutriferon ni sebagai 1st aid kami. Kami dah lama tinggalkan ubat dan panadol jika ia tidak betul-betul memudaratkan ikhtiar kami sebelum pergi ke klinik atau hospital. Setakat ni alhamdulillah dengan amalkan Nutriferon kualiti kesihatan  dan imun badan kami bertambah baik.


Sistem pertahanan tubuh badan (sistem imun) adalah satu sistem yang diciptakan oleh Allah SWT bagi memastikan tubuh seseorang itu dapat melawan serangan luar dan dalam tubuh manusia.
Sistem ini bertindak sebagai “askar” yang mampu memberi pertahanan serta ia mampu melakukan aktiviti pembaikan secara semulajadi. Sistem imun tersebut mempunyai ciri yang sangat spesifik dan boleh difahami secara melihat karekter fungsinya. Ia bertindak secara :-
(D) Detective and defensive – mengenal dan mempertahankan
(I) Internally Regulated – dikawal dari dalam(R) Restorative – membaiki dan memperbaharui(T) Tolerant – toleran

 Penemuan Terhebat Dalam Bidang Immunologi


Nutriferon Shaklee Bantu Tingkatkan Sistem Imun Badan


Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi di dunia (Nutriferon). Dia telah menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan; iaitu biji labu, bunga Safflower, Honeysuckle Jepun dan biji plantago; mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Formula yang digunakan olehnya adalah semulajadi, selamat, tulen dan berkesan. Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi

Nutriferon adalah satu Formula Eksklusif dan diPaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee.

Didalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia (penyakit anjing gila), herpes HIV dll. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon amat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit


Mereka yang menghadapi masalah antibodi lemah, mudah sakit dan sakit yang lambat sembut sangat digalakkan untuk mengambil nutriferon.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.



Manfaat Utama Nutriferon Shaklee


  • Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari - Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh : T-cells, B-cells and makrofag

  • Melawan Kanser & Tumor - Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi 

  • Melindungi dari Influenza - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza

  • Meringankan Stress & Kelesuan - Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk

  • Melambatkan Penuaan - Formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat

  • Mengurangkan Infeksi Oleh Pesakit-pesakit Hepatitis B & C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi  dan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B & C

  • Mempertingkatkan Menopaus - Hypertensi, tahap kolestrol yang tinggi, kitaran darah dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik

  • Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing


Fungsi 4 ekstrak Tumbuhan dalam Nutriferon



Nutriferon Shaklee Bantu Tingkatkan Sistem Imun Badan


  • Biji Labu - Merangsang pengeluaran interferon semulajadi di dalam tubuh . Menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser

  • Biji Plantago Asiatica - Mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun

  • Honeysuckle Jepun - Menentang Pencerobohan virus dan kuman 

  • Bunga Safflower - Menghasilkan dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman 


Mengapa Mesti Memilih Nutriferon?


  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.
  6. Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™.



Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI


PUAN RAIHAN 017-2549388

ENCIK HAFIEZ 017-2549358


Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA


Monday, 1 May 2017

Sakit Kepala Nak Demam Rupanya

Semalam tiba-tiba qaireen demam. Panas badannya. Mulanya dia ngadu sakit kepala. Tapi dalam sakit kepala tu rajin pula dia baca buku. Demam memang dah lama tak kena. Lepas rasa badan dia panas tu. Terus mandikan dia air suam dan bagi dia rehat baring kemudian terus tidur. 

Sukalah tu dapat manja kena mandikan mama. Makan pun bersuap. Mula-mula takde selera makan sikit je. Ikhtiar KakRehan kalau anak tak sihat ni memang bagi dia makan Nutriferon je. Dia makan terus dari sachet tu tak suka bancuh. Lepas tu berehat jap. Tak lama tu minta nasi lagi tahu pun laparkan.hehe..




Dan lepas tu kemain aktif dia. Panas badan makin kebah Alhamdulillah. Selain tu KakRehan pub berikan chew c dan vitalea kids juga. Ikhtiar untuk anak kak. Semalam juga gigi dia sebatang tumpas dipatahkan oleh ayahnya sebab dah goyang sangat dah. Bikin geram je.hihi. Nak patahkan kemain nangis beriya lah nak kena pujuk. Demam nak patah gigi kot.hehe..


Nutriferon Shaklee Bantu Tingkatkan Sistem Imun Badan





Thursday, 27 April 2017

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo

Bermula 25 April 2017 Hq Shaklee dah berpindah ke tempat lain. Kini dengan konsep belian barang pick dan pay. Lebih mesra pengguna, santai dan mudah. Lagi mudah sebab takde security card untuk masuk ke dalam bangunan. 

Kebetulan 25haribulan haritu kami free je dan anak pula masih cuti sekolah. So kami terus zass pergi Hq Shaklee baru ni. Amik feel tengok suasana tempat baru dan memang nak shopping barang shaklee sekali. Teruja gila.haha.

Jom layan gambar untuk tatapan korang.

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Pandangan dari luar bangunan. 

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Shopping jangan tak shopping.hehe

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Produk Shaklee disusun kemas

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Ruang duduk untuk bertemu downline atau prospek

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Suasana di dalam HQ Shaklee

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Happy family yeah!


HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Special Offer Set Detox

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo
Kaunter bayaran

HQ Shaklee Berpindah Ke Menara Sunway Geo  



Ni dia alamat Hq Shaklee berdepan dengan Hospital Subang Jaya Medical Centre (SJMC)

Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan,
Sunway South Quay,
Bandar Sunway 47500
Subang Jaya, Selangor

So apalagi untuk ahli Shaklee jomlah terjah Hq Shaklee baru yang sangat senang dan mudah ni. Ambil bakul dan shopping barang Shaklee dengan gembiranya.hehe...


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358

Shaklee ID 852419

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA

Wednesday, 26 April 2017

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah

Masa pantang raihan ni degil stokin ni kadang kejap pakai kejap tak. Tu pun tengok kalau panas buka. Tulah kalau pantang sendiri suami jaga. Hihi.. Mak memang selalu pesan jangan lupa palai stokin. Tapi ampun mak durhaka dengan pesananmu. Hehe..

Risau juga kalau badan masuk angin. Alhamdulillah mujur takde perkara diingini. Dan sebenarnya sepanjang pantang dan sampai sekarang Raihan duk amalkan daun pudina dan halia ni. 

Bagus buang angin tau. Perut pun rasa lega je. Baby pun kemain kentut je. So far Alhamdulillah baby tak kembung perut juga dan membuang dengan jayanya.

Raihan telan je pepermint ginger ni. Oh ye ada kandungan rempah lain juga. Tapi kalau buat sendiri kelentung kelentang entah apa rasanya pula..haha...

Atasi Masalah Angin Badan Dengan Mudah



ANGIN KUS KUS DALAM BADAN? KEMBUNG PERUT??


Atasinya dengan daun pudina dan halia serta campuran rempah ratus yang lain. Terus telan je atau boleh juga dijadikan air minuman.


Kebaikan Peppermint Ginger Plus


πŸ’ Membantu melegakan otot perut
πŸ’ Membantu mengurangkan simptom-simptom demam
πŸ’ Melancarkan sistem penghadaman
πŸ’ Melegakan cirit-birit, pedih ulu hati dan gastrik
πŸ’ Meningkatkan fokus
πŸ’ Menghalang muntah selepas pembedahan
πŸ’ Mengurangkan dan mencegah masalah kembung perut
πŸ’ Melegakan haba pada musim sejuk / panas
πŸ’ Membantu melegakan / mengurangkan morning sickness
πŸ’ Melegakan senak perut


Mudahkan? Ada Pepermint Ginger ni takdelah nak berlengsung batu bagai nak buang angin punya pasal.hehe. So just standby je telan ni. Nak cuba roger Raihan ye.


Berminat untuk dapatkan produk Shaklee atau menjadi ahli Shaklee?


HUBUNGI KAMI

PUAN RAIHAN 017-2549388
ENCIK HAFIEZ 017-2549358


PENGEDAR SAH SHAKLEE KLANG,PORT KLANG, PANDAMARAN, BUKIT TINGGI, BANDAR BOTANIC, SIJANGKANG, ANDALAS
JOHAN SETIA, KG JAWA, BANDAR PUTERI, BANDAR PUTERA, SG UDANG DAN SEKITARNYA




Tuesday, 21 March 2017

Hadiah Percutian Percuma Shaklee Lagi

Semalam kat grup heboh pasal invitation shaklee untuk free trip reward. Kakak ketinggalan info ni. Gelabah dah.

Jadi cepat-cepat petang semalam kakak cek email dapat tak invitaion shaklee ni. Alhamdulillah dapat juga syukur sangat merasa lagi trip shaklee. Yeay! Seronoknya. Bila bagitau Qaireen tak sabar betul dia.



So tadi selongkar laci cari pasport masih valid tak. Setahun tak ke luar negara. Last 2015 trip umrah shaklee ziarah abu dhabi dan dubai.

Passport 3 beranak

So kakak tak sabar nak isi form. Mujur passport lambat lagi expired nya tahun 2020. Boleh lah round the world lagi. Ewah..hehe..

Alhamdulillah rezki bershaklee yang kakak sayang nak tinggal. Banyak betul benefit jadi ahli shaklee antaranya trip percuma. Bawak body je. 

Duit belanja bawak sendiri kadang2 shaklee bagi duit kocek pula. Ish..ish..baik betul shaklee ni.

Kakak nak ajak team DESIRE kita pulun reward free trip ni tahun depan pulak tau. Cycle baru dah bermulaπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ